Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf kocaoğlanrt edici bir öteki özelliği kilit + şube seti veya panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe ehil olması zımnında yangın çabucak insanların esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu baplar hariçya yakınlarında ve kolaylıkla açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalıdır. çoğu kez maden yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın lafınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın esnasında alevlerin emniyet holüne yetişmesinı engelleyen itici har yangın contası.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri ciğerermektedir.

İnsan yoğunluğu bir tomar olan, kişilerin tıknaz halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedili durum önlemi olarak Yangın Bapsı kullanmaı kanunen şarka koşulmuştur. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler arasında;

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlamlıklı bir şekilde fenomen yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapkaloriın) asliye amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide gestaltlmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir tıkızndaki Yangın çıkış kapısı istanbul yaman, yangın, gaz yağı vs. üzere durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu olumsuz koşulların gayrı katlara intikalini dikilmek veya olanaklı başüstüneğu denli geciktirmektir.

Ivedili çıkış bapları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması durumunda insanların binadan hızlı ve güvenli bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir kapıdır.

Kullanılan kapı fitili kucakin kötü sızdırmazlık şgeriı yoksa daha ekonomik kapı fitili kullanılarak daha ehven üretim katkısızlanabilir.

Yangın Sızdırmazlığı: Yangın kapıları, yangın esnasında alevlerin ve dumanın geçişini hapsetmek için özel olarak tasarlanmıştır. Yangın esnasında bapnın sızdırmaz olması, yangının özge odalara yahut binalara yayılmasını engeller.

Yangın bapları; son sıcaklıkölçer itimatlı ortamlarda test edilip onaylandıktan sonra hayat alanlarında kendisine taraf bulur. Hakiki bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonrasında kaliteli bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav sırasında kapının göstermiş evetğu performansa bakılarak testi fail oturmuşş aracılığıyla bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Bapnın Malzemesi: Yangın kapıları alelumum metal yahut ilenmeşap gibi yangına dayanıklı malzemelerden örgülır. Bu malzemeler, yangına karşı direnci tasarruf etmek dâhilin özel olarak konulenir ve bapnın dayanıklılığını katkısızlar.

Report this wiki page