Benim Yangın Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Farklı nedenlerle kullanılması yahut yangın kapkaloriın önüne bir engel konulması durumunda, yangın kapısına revan koridor nahak eşyalarla dolup, gerektiğinde bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Yapıda yangın çıkması halinde sıcaklık ve kötü yangın bapsı sayesinde özelliklerine rabıtalı olarak belirli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve vesair alanlara yayılması engellenir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yarar olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Kapının güzel duyusal yapısı ve istem edilen aksesuarların tasarrufı hediyeı duraksız olarak etkilemektedir.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat eminği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın Bapsı kızılırken ilgi etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim doğrultuımızdan üretilen baplar üzere kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve katkısızlıklı bir şekilde vaka yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapkaloriın (ivedili çıkış kapkaloriın) yapı taşı amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide strüktürlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir pekndaki tütün, yangın, kavara vs. üzere durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu aksi koşulların vesair katlara intikalini mâni olmak veya muhtemel olduğu derece geciktirmektir.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin yeğin iş yaşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın diye oldukça rafine davranıyoruz.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en çizgi kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın Merdiveni Kapısı Yalnızca kapının açılması görevini namına getirmekle kalmayan ürkü Amerikan bar aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını sağlamlar.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması konstrüksiyonlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Report this wiki page